FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Samemu smutno

Czy należycie, albo chcielibyście należeć do turystycznego klubu lub sekcji rowerowej ?
tak
25%
 25%  [ 1 ]
nie
75%
 75%  [ 3 ]
Głosowań: 4
Wszystkich Głosów: 4

Autor Wiadomość
qwer 
Użytkownik

Wysłany: 2008-03-11, 08:44   Samemu smutno

W grupie raźniej, weselej, ciekawiej .....

szaw 
Uzależniony

Wysłany: 2008-03-11, 09:38   

W zasadzie nie, chociaż mamy za miedzą w Radlinie od kilku lat najlepszy klub turystyki kolarskiej w całej Polsce (wystarczy popatrzeć na ich harmonogram rajdów na rok 2008). Osobiście znam z "Sokoła" Pana Styrnola polecam każdemu tą znajomość :)

qwer 
Użytkownik

Wysłany: 2008-03-11, 16:05   

Nie wiem sam co chcę. Z jednej strony chcę być niezależny, a z drugiej samemu źle się jeździ. Jak widzę rowerzystę to cieszę sie i go gonię, ale pare kilometrów i trzeba się rozjechać. :sad: a wtakiej grupie to wszyscy wyjeżdżają i powracają razem. To jest fajne. :grin:

Maniek
Bywalec

Wysłany: 2008-03-11, 16:06   

W sumie to żeby uprawiać turystykę rowerową nie trzeba należeć do jakiejś konkretnej sekcji... Wystarczy przecież rower i chęci, a na wyprawe zawsze kogoś ze znajomych się znajdzie, a jeżeli nie to zawsze można samemu ;)

qwer 
Użytkownik

Wysłany: 2008-03-11, 19:49   

Tyle godzin samotnie !! Nie każdy to lubi. Obserwowałem, jak koledzy nie mieli z kim jeździć to kończyli z rowerem, bo jeździli tylko do towarzystwa.
A jeśli chodzi o znajomych, to spróbuj ich namówić na 40,60,80, a już nie mówię o stu kilometrowej wycieczce. Wszyscy Ci kibicują, chwalą, a w duchu myślą sobie, po co on się tak męczy?? Ludziska nie wiedzą ,że z rowerowania na dłuższych dystansach, też można mieć przyjemność.

Maniek
Bywalec

Wysłany: 2008-03-11, 22:15   

qwer ;)
Wiem, że o towarzysza podróży ciężko, ja jednak mam to szczęście, że zwykle ktoś ze znajomych jest chętny na pedałowanie... :mrgreen: Czasem trzeba jeździć samemu i przy okazji zastanawiam się co się stało z tą ekipą 10ludzi co by rowerem razem ze mną w ogień wjechali... Co sprawiło, że stali się takimi... cholernymi leniwcami... :?: :!: Jednakże na tym forum znajdziesz samych fanatyków :D

szaw 
Uzależniony

Wysłany: 2008-03-12, 08:27   

Właśnie między innymi po to powstała ta strona, żeby łączyć osoby o mniejszej lub większej pasji do rowerów czy kontaktów z przyrodą. Zdecydowaną większość moich rowerowych wycieczek robiłem sam. Jednak być może jest coś w tym, że człowiek chce się podzielić tą przyjemnością i radością z rowerowania z drugim człowiekiem.

Jeżeli macie ochotę na wspólne rowerowanie (narazie jeszcze tylko w weekend) to zapraszam.

Maniek
Bywalec

Wysłany: 2008-03-12, 16:08   

Gdzie zapraszasz na to rowerowanie:P? na jak dlugo?

szaw 
Uzależniony

Wysłany: 2008-03-14, 09:26   

Gdyby jutro albo pojutrze było dość ciepło można by przeznaczyć kilka godzin na przejażdżkę w okolicach Żor przez lasy, trochę offroadu zrobić. Zobaczyć bunkier, pojechać do żródełka w Szczejkowicach i wrócić może przez Czerwionkę. Wszystko do ustalenia w drodze. Wyjazd myśle ok. 11.00 powrót ok godz. 17.00 Byle pogoda dopisała.

Odpowiedz do tematu